Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  19.11.2014  06:00

El primer debat internacional sobre Catalunya després del 9-N, a Berlín

L'acte serà avui a la capital d'Alemanya i comptarà amb experts catalans i europeus

Men?ame
 

'Better together or happy apart? Independence Movements in Europe' ('Millor junts o feliços i separats? Els moviments d'independència a Europa') és el títol del debat que organitzen el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) i la Hertie School of Governance de Berlín. S'hi debatrà què pot significar el naixement d'un nou estat dins la Unió Europea. Serà el primet debat internacional sobre Catalunya després del 9-N.

Hi participaran Mark Dawson, catedràtic de dret europeu i governança a la Hertie School of Governance; Nico Krisch, professor de recerca ICREA a l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI) i associat a la Hertie School of Governance; Jaume López, professor associat de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra; Eve Hepburn, investigadora i professora sènior en polítiques i sots-directora de l'Academy of Government de la Universitat d'Edimburg; i Steven Blockmans, investigador sènior i cap de la unitat dret i governança de les relacions exteriors de la UE al Centre for European Studies (CEPS) i catedràtic de dret i governança de les Relacions Exteriors de la UE a la Universitat d'Amsterdam.

L'acte serà a les sis a la Hertie School of Governance de Berlín. Es retransmetrà en directe per internet (www.diplocat.cat) i es podrà seguir via Twitter (@ThIsCatalonia / #indyEU).