Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  12.11.2014  08:26

Un voluntari del 9-N posa en evidència el diari ABC

El diari espanyol va publicar que un mateix individu havia votat tres vegades

Men?ame
 

El diari ABC va provar de demostrar que el sistema de votació del 9-N era vulnerable i que una mateixa persona podia votar més d'una vegada en meses diferents. I ahir va publicar una informació en què deia que un mateix individu havia votat en tres llocs diferents, acompanyant-ho de tres fotografies. El diari assegurava que aquest votant havia anat a tres municipis diferents amb carrers amb el mateix nom que el seu. Amb això pretenia demostrar que els voluntaris només es fixaven en el nom del votant i en el nom del carrer, però no en el del municipi. O bé que no actuaven amb rigor.

Però ahir Jordi Rosell, el coordinador d'un d'aquests locals de participació, l'IES Joan Miró de Cornellà, va veure les fotos. I va reconèixer l'individu. Rosell va piular a Twitter que el votant havia anat acompanyat de dos amics, que eren els qui s'havien registrat, però que havia estat ell qui havia ficat el vot a l'urna.

Heus ací l'explicació de Rosell: