El 9-N fa la volta al món

  • S'han comptat uns catorze mil vots de l'estranger · Viatges i cues per a votar a moltes ciutats

VilaWeb
Redacció
11.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un total de catorze mil vots es van emetre diumenge des de l’estranger en la votació del 9-N. Quan encara no s’ha tancat el recompte als divuit punts habilitats a tot el món, de moment consta que Londres fou la ciutat on va votar més gent: 2.942 persones. En aquesta ciutat va arribar a haver-hi sis hores de cua.

Els catalans a l’estranger podien votar en disset punts repartits en diversos països del món, que corresponen a les delegacions que té el govern a l’estranger. Són Berlín, Brussel·les, París, Milà, Londres, Mont-real, Nova York, San José, Buenos Aires, São Paulo, Bogotà, Mèxic, Santiago de Xile, Tòquio, Hong Kong, Sydney i Copenhaguen.

En aquest vídeo els protagonistes expliquen des d’on es van desplaçar i mostren les cues llargues que van haver de fer per a votar.

Aquest vídeo s’ha fet amb les aportacions de: Ricardo Flores, Júlia Campistany, Mart Pijoan, Isaac Zamora, Andrés Aznar, Anna Girbau, Ignasi Centelles, Naila Albarracin, Alessandro Colombo, Alba Badia, Laia, Pep Miró i les ANC a l’exterior.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any