Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  10.11.2014  12:47

Com votar en el procés participatiu passat el 9-N?

S'hi pot participar fins el dia 25 · Els punts de participació són les delegacions territorials de la Generalitat

Men?ame
 

Des d'avui fins el 25 de novembre encara es pot votar en el procés participatiu sobre la independència de Catalunya. Els qui no van votar ahir poden acudir durant aquests quinze dies vinents a una de les set delegacions territorials de la Generalitat que hi ha repartides al Principat. I podran votar sense cap justificant i sense que calgui tenir un carnet d'identitat (DNI) on consti residència a Catalunya. 

Si bé en un primer moment el govern va anunciar que només podrien votar passat el 9-N els qui justifiquessin una causa de força major, més tard es va eliminar aquest requisit. D'aquesta manera, qualsevol que ahir no votés té temps de fer-ho fins el 25 de novembre. 

Durant aquests dies de votació no és necessari tenir un DNI on consti una residència a Catalunya. Els qui no en tinguin, poden participar-hi si aporten, a més del DNI, el volant o certificat d'empadronament en un municipi català.

Els catalans amb residència a l'estranger que no hagin votat en cap de les delegacions estrangeres poden fer-ho aquests quinze dies al Palau Robert de Barcelona. 

Les set delegacions territorials de la Generalitat són: 

Barcelona: Palau Robert (passeig de Gràcia, 107).

Manresa: Palau Firal (polígon els Dolors, s/n).

Girona: edifici de Santa Caterina (plaça de Pompeu Fabra, 1).

Tortosa: carrer de Montcada, 23.

Lleida: carrer de Lluís Complanys, 1.

Tarragona: carrer de Sant Francesc, 3.

Tremp: avinguda d'Espanya, núm. 12.