Notícies

Diumenge  09.11.2014  19:38

Atac feixista contra un col·legi del 9-N a Girona

El batlle, Carles Puigdemont, ha penjat les fotografies de l'agressió a Twitter

Men?ame
 

Cinc individus han estat detinguts aquest migdia pels aldarulls que han originat a l'Escola d'Hoteleria de Girona, segons que han dit els mossos d'esquadra.

Alguns testimonis han explicat que aquests cinc encaputxats havien entrat al local cridant i que havien fet caure plats i gots i, tot seguit dues urnes, una de les quals s'ha fet malbé. Després dels fets, els voluntaris les han precintades totes dues.

Quan els atacants han provat de fugir, la gent que hi havia n'ha pogut aturar tres. A un li han tret la caputxa, i la gent de la cua li ha fet fotografies. Els altres dos individus han pogut fugir.

Quan hi han arribat els mossos d'esquadra s'han fet càrrec dels tres retinguts i han començat a cercar els altres dos, fins que els han trobats.

Se sap que tenen entre 21 any i 34, i són nacionalitat espanyola. Tots cinc seran posats en llibertat després de declarar, tot esperant que els citi el jutge.

El batlle de la ciutat, Carles Puigdemont, ha penjat imatges de l'agressió a Twitter, l'ha condemnada i ha demanat si la fiscalia actuaria. També ha penjat la imatge d'un dels agressors.

Heus ací el vídeo del moment en què la gent ha fet fora els feixistes. Vídeo publicat per @CalaixNikov: