Isabel-Clara Simó guanya el premi Fundació Bancaixa de narrativa juvenil

  • Francesc Puigpelat obté el premi de narrativa infantil Vicent Silvestre

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.11.2014 - 13:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jurat dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2014 ha decidit de guardonar Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943) amb el XIX Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, per l’obra ‘Tzoé’, i Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) amb el XIX Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, per ‘El nen que va xatejar amb Jack Sparrow’. Amb un llenguatge literari ben elaborat i una protagonista misteriosa amb molta força, ‘Tzoé’’ és qualificada d’una bonica història ambientada a Alcoi i la comarca.

Per la seva banda, l’escriptor i periodista balaguerí Francesc Puigpelat ha obtingut el premi de narrativa infantil amb ‘El nen que va xatejar amb Jack Sparrow’, un relat molt lligat a l’actualitat, amb diàlegs frescos i protagonitzat per Martí Blesa, un xiquet de deu anys que té una gran afició: els films de la sèrie ‘Pirates del Carib’, amb Johnny Depp en el paper del capità Jack Sparrow.

Els guanyadors rebran una estatueta dissenyada per Manuel Boix el 14 de novembre, en el transcurs de la tradicional gala de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any