L’Aran, entre els finalistes dels primers World Legacy Awards

  • El nou guardó establert per National Geographic i ITB Berlin es lliurarà al març

VilaWeb
Redacció
04.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La National Geographic Society, en col·laboració amb ITB Berlin, ha instaurat enguany un nou guardó per a destacar ‘les companyes, organitzacions i destinacions que han emprès el camí d’una transformació positiva de la indústria del turisme, per a mostrar a líders i visionaris en turisme sostenible les millors pràctiques’. Són els World Legacy Awards i se n’acaben de seleccionar els quinze finalistes en cinc categories. L’Aran hi ha entrat en l’apartat de destinacions.

El jurat del guardó destaca que la Vall d’Aran ‘és una destinació turística popular d’hivern i d’estiu on es treballa molt la protecció de la història cultural i natural amb els seus habitants, per a salvaguardar la seva cuina i tradicions, i amb investigadors de la fauna, per a protegir espècies com l’ós bru’.

En la mateixa categoria de destinacions també hi ha l’Oficina de Turisme d’Aruba (Carib) i el programa GreenPath de Delaware North Yosemite (EUA).

El guanyador de cada categoria s’anunciarà en una gala a Berlín a la primeria de març vinent. National Geographic, a més, dedicarà reportatges tant als guanyadors com als finalistes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any