Catorze immigrants expliquen per què votaran el 9-N en el seu idioma

  • La campanya 'Ara és l’hora' presenta els vídeos 'Nosaltres també decidim', amb votants de països diferents

VilaWeb
Redacció
02.11.2014 - 15:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Catorze immigrants que viuen a Catalunya han explicat en uns vídeos de la campanya ‘Ara és l’hora’ per què aniran a votar el 9 de novembre. Hi surten parlant en el seu idioma i hi ha subtítols en català.

Alina Mierlus, de Romania; Ana Zurra, de l’Uruguai; Asmaa Harti i Aziz Baha, del Marroc; Blandine Giraud, de França; Marie Kapretz, d’Alemanya; Omar Diatta, de Casamance; Xiao Miao Lin, de la Xina; Patrícia Duarte, del Paraguai; Naqash Javed, del Paquistan; Huanna Pinheiro, del Brasil; Mawa Ndiaye, del Senegal; Feargal Lee, d’Irlanda; i Iorgos Konstantinou, de Grècia, expliquen la seva visió de Catalunya i del procés sobiranista.

Els catorze testimonis d’immigrants responen a les preguntes ‘per què s’ha de participar en el procés d’independència?’, ‘aniràs a votar?’ i ‘com vols que sigui el nou estat?’.

Heus ací la llista de reproducció dels catorze vídeos:

Un vídeo per a animar a participar en el 9-N

Durant els darrers dies, la campanya ‘Ara és l’hora’ s’ha intensificat. Ahir mateix es va enregistrar un anunci per a animar a participar en el 9-N. Hi apareixen vint figures del món de la cultura i representants polítics, com ara Artur Mas, Oriol Junqueras i David Fernàndez. Es titularà ‘Votaré per tu’, i pretén recordar personalitats desaparegudes que han lluitat també per la democràcia i la catalanitat. L’anunci s’emetrà dies abans del 9-N.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any