El voluntaris del 9-N ja comencen a rebre les instruccions

  • El govern els envia avui un correu electrònic i publica un vídeo explicatiu

VilaWeb
Redacció
31.10.2014 - 14:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui mateix, coincidint amb l’anunci del govern espanyol d’impugnació del 9-N al Tribunal Constitucional, els quaranta mil voluntaris de la votació han començat a rebre instruccions. Des d’aquest migdia molts dels ciutadans que es van registrar com a voluntaris han anat rebent uns correus electrònics en què, en la majoria de casos, els indiquen que són vocals d’un punt de votació concret. En aquest correu hi ha inclòs un enllaç de la web participa2014.cat amb informació específica per als voluntaris.

I aquest vídeo amb totes les instruccions:

El govern els indica:

«Tots els voluntaris han de portar el telèfon mòbil que van facilitar quan es van inscriure per tal que puguin ser localitzats. Es recomana de dur la bateria del mòbil carregada al 100% i el carregador.

Per mantenir el clima d’imparcialitat necessari, és convenient que les persones del dispositiu no duguin cap peça de vestir, complement o emblema relacionats amb algun dels posicionaments que són objecte de la jornada de participació.

En cas que un voluntari/ària hagi de comunicar qualsevol eventualitat, ho pot fer des de les 8 fins a les 20 hores, al telèfon 93 551 59 90. En el cas que vulgui comunicar qualsevol incidència el mateix dia 9 (en especial, la impossibilitat d’assistir-hi), ho pot fer al telèfon d’incidències 900 103 633.»

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any