Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  31.10.2014  06:00

La bandera catalana, a la Desfilada de les Nacions de la marató de Nova York

Durant tot el cap de setmana les estelades seran presents en tota mena d'actes relacionats amb la popular cursa novaiorquesa, que es fa diumenge

Men?ame
 

Tot i que la marató de Nova York és diumenge, uns quants dies abans ja hi ha actes relacionats amb la famosa cursa. És el cas de la Desfilada de les Nacions, organitzada pels New York Road Runners, en què molts participants en la marató passegen per les avingudes cèntriques de la ciutat amb la seva bandera. Com ja va passar l'any passat, hi haurà una comitiva catalana oficial desfilant amb senyeres i estelades en el bloc de 'nacions d'Europa'.

La presència catalana a la desfilada és iniciativa de l'ANC dels EUA, el Catalan Institute of America i membres del col·lectiu Pluja d'Estelades, que també organitzen una trobada de corredors amb banderes a Times Square demà a les quatre de la tarda.

Diumenge, dia de la marató, la idea és que hi hagi una 'pluja d'estelades' al tram final de la cursa, tal com es fa des del 2012. Es tracta que els corredors onegin una estelada durant tota la cursa o bé que en recullin una dels voluntaris entre el públic que hi haurà poc abans del final perquè, a la línia d'arribada, es vegin tantes estelades com sigui possible.