Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  27.10.2014  00:04

Vint anys de la Colla de Campaners d'Ontinyent en una exposició

L'entitat celebra enguany el vinté aniversari de la seua creació

Men?ame
 

Fundada el 30 d'octubre de 1994, la Colla de Campaners d'Ontinyent celebra enguany el vinté aniversari, dins les celebracions del qual hi ha una exposició commemorativa que s'inaugurarà divendres vinent, 31 d'octubre, al locals parroquials de l'església de Sant Rafel a les 20.30.

La mostra aplega un recull de fotografies, un audiovisual i una col·lecció de vestits i d'elements relacionats amb les activitats de l'entitat, entre els quals les matraques i el campanar mòbil, així com referències a elements de la festa i les tradicions locals mantingudes o recuperades amb la participació de la Colla de Campaners, com ara el Ball dels Cavallets o el Cant de la Sibil·la. S'hi podran contemplar també peces de gran valor històric i patrimonial com la campaneta de bronze de la desapareguda ermita de Sant Onofre, del segle XIV, el batall de de la campana de Foc del campanar de la Vila, motles, i capçals, entre més.

L'exposició es podrà visitar fins al 9 de novembre, en horari de 18.00 a 21.00, si bé es poden demanar visites especials fora d'aquest horari al correu colladecampaners@hotmail.es o al telèfon 626233271.