L’Ajuntament de Barcelona opta per la rehabilitació d’edificis

  • Es poden demanar ajuts fins el 31 de desembre

VilaWeb
Redacció
22.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Barcelona comença un any més una campanya per a dinamitzar i millorar el parc d’edificis d’habitatges de la ciutat, alhora que millora i amplia els programes d’ajuts i impulsa el sector de la rehabilitació. Des del 14 de juliol es poden sol·licitar els ajuts de rehabilitació per al 2014. És una convocatòria que restarà oberta fins el 31 de desembre. S’ha dotat amb un import global d’11,3 milions d’euros, aportats per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, i gestionats pel Consorci de l’Habitatge de Barcelona.

La convocatòria per al 2014 incorpora novetats, fruit de les reflexions fetes a lObservatori de Barcelona per a la Rehabilitació Arquitectònica (OBRA), una de les quals és la simplificació dels tràmits administratius, la unificació i laugment dels percentatges dels ajuts i la introducció de nous elements de renaturalització i nous usos dels espais (cobertes verdes i enjardinaments dels terrats).

Es continua centrant en la millora de leficiència energètica com a programa prioritari dels ajuts, com també en laccessibilitat i en les patologies estructurals, i s‘arriba al 50% de subvenció en aquestes obres.

Tot plegat, té lobjectiu dinvertir en la millora dels edificis dhabitatges de Barcelona per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.  

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any