La CUP es mostra oberta ‘a parlar amb tothom’

  • Marc Sallas espera que el 9-N sigui un 'tsunami democràtic' a favor de la independència

VilaWeb
ACN
19.10.2014 - 16:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El representant de la CUP Marc Sallas ha assegurat que la seva formació està ‘oberta a parlar amb tothom’ però ha criticat aquells polítics ‘que no volen avançar decididament cap a la independència i aposten per un dilacionsime estèril que l’únic que fa és frustrar el poble’. En declaracions als mitjans, Sallas ha valorat molt positivament la mobilització d’aquest diumenge a plaça Catalunya dins de la campanya ‘Ara és l’hora’ i ha assegurat que expressa, com ho ha de fer també el 9-N, un ‘tsunami democràtic’ per denunciar les ‘imposicions jurídics i polítiques’ de l’estat espanyol i també ha de servir com ‘un toc d’alerta’ per aquells partits que no aposten ‘decididament’ per la independència.

Sobre la crida a que tots els partits es tornin a reunir i cerquin la unitat, ha assegurat que ‘de cimeres se n’han fet, se’n faran i continuaran fent’ i ha afegit que estan ‘oberts a parlar amb tothom que vulgui fer avançar decididament cap a la independència’.

Sallas ha assegurat que el 9-N la CUP anirà a votar i mobilitzarà a la gent perquè faci el mateix. Ha afegit que treballaran també per tal que a cada poble ‘hi hagi com a mínim una urna’ i ha demanat que després es respecti ‘el mandat democràtic que surti de la consulta’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any