Com serà l’acte central de la campanya Ara és l’hora?

  • A les 12.30 l'ANC i Òmnium llançaran una proposta després dels últims esdeveniments polítics

VilaWeb
Redacció
19.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural fan avui l’acte central de la campanya Ara és l’hora, a la plaça de Catalunya de Barcelona. Amb el lema ‘Fem un pas endavant‘, l’acte comença a dos quarts d’una del migdia i servirà perquè les dues entitats facin una proposta després dels últims esdeveniments polítics, en una jornada que es vol ‘multitudinària i unitària’. Hi intervindran les presidentes de l’ANC i d’Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, encarregades de fer pública la proposta unitària d’Ara és l’hora, i s’hi han convidat membres de la societat civil i representants dels partits.

L’acte, que es preveu que duri mitja hora, començarà amb la projecció del vídeo de la pintada de groc del Poblenou del Delta. Seguidament l’actriu Sílvia Bel i els cantants Cesk Freixas i Lluís Llach, al piano, interpretaran el poema ‘Ara mateix’. Durant la interpretació, el president de Súmate, Eduardo Reyes, l’actriu Carme Sansa i dues personalitats més intervindran breument.

Després d’aquest bloc introductori es donarà pas als discursos de Muriel Casals i Carme Forcadell, que es clouran amb el cant dels ‘Segadors’ cap a la una.

Fila zero de personalitats

Davant l’escenari principal de la plaça hi haurà una fila zero amb personalitats de la societat civil i de partits polítics. Juanjo Puigcorbé, Miquel Calçada, Germà Bel, Sergi Mateu, Toni Albà, Joan Lluís Bozzo, Màrius Serra, Empar Moliner, Sergi Belbel, Pep Sala, Montserrat Carulla i Ferran Requejo són alguns dels que hi han confirmat l’assistència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any