Desaparegudes a l’estació de Perpinyà: el sospitós interpel·lat reconeix l’homicidi de Mokhtaria Chaïb

  • L'home de 54 anys, detingut el passat dimarts, hauria reconegut l'assassinat de Mokhtaria Chaïb, una de les dones desaparegudes a l'estació de Perpinyà. Aquesta havia estat trobada morta, atroçment mutilada, el 21 de desembre de 1997, l'endemà de la seva desaparició ...>>
    Dj. 16 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
16.10.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El sospitós, originari de Hailles a la regió de la Somme, hauria reconegut aquesta passada nit l’assassinat de  Mokhtaria Chaïb, una estudiant en sociologia de 21 anys, trobada atroçment mutilada el 21 de desembre de 1997. Els seus òrgans genitals havien estat tallats amb una precisió quasi-quirúrgica.Després de més de 24 hores de guàrdia vista, els investigadors han destapat les seues cartes I l’home ha confessat. El seu ADN hauria estat identificat en una sabata pertanyent a la víctima.

Els investigadors del cas de les desaparegudes de l’estació de Perpinyà, pensen que confessarà també les morts de les altres dues dones: Tatiana Andujar que havia desaparegut el 1995, però el seu cos mai no ha estat trobat. Marie-Hélène Gonzales, 22 anys, que havia estat trobada decapitada a Perpinyà el 1998. L’home de 54 anys, un botiguer a l’atur, està casat i te dos fills, va ser detingut al seu domicili al barri del Moyen-Vernet. També té una llarga llista d’antecedents penals. i hauria passat 10 anys en prisió per violació i altres agressions sexuals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any