Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  16.10.2014  10:32

La Generalitat es querellarà contra l'ex-portaveu d'Aznar, Miguel A. Rodríguez

Va dir en un programa d'Antenia 3 que caldria afusellar el president Artur Mas

Men?ame
 

La Generalitat de Catalunya es querellarà contra Miguel Ángel Rodríguez, portaveu del govern d'Aznar, per haver dit que al president Artur Mas li faltaria un afusellament. Ho ha anunciat el secretari de comunicació del govern, Josep Martí Blanch, a través de twitter.
Rodríguez ho va dir en un programa matinal d'Antena 3. 'Mas necessita ser víctima d'algú. I com que ningú no li fa cas està desesperat. Li fa falta un afusellament; aleshores seria formidable', va dir després d'haver vist unes imatges de Mas defensant la nova consulta del 9 de novembre. 

Rodríguez va afegir que Mas voldria que hi anés la guàrdia civil a detenir-lo. Rodríguez fa aquestes declaracions el dia que es commemora l'aniversari de l'afusellament del president Lluís Companys.

La presentadora del programa, Susanna Griso, ha reaccionat dient: 'Ai, que bèstia que ets!'. 

Josep Martí Blanch també avisa a la cadena responsable: 'Entenem també que si Antena 3 no demana disculpes es fa corresponsable d'aquestes declaracions fetes en un programa d'aquesta cadena.' 

Podeu veure el fragment, ací: