El Palau d’Anglesola, el municipi de Ponent amb el millor percentatge de recollida selectiva

  • El segueixen Linyola, Fondarella i el Poal

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
15.10.2014 - 15:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quatre municipis del Pla d’Urgell encapçalen la llista dels que tenen el millor percentatge de recollida selectiva neta de la demarcació de Lleida, Alt Pirineu i Aran del 2013. Ho diu un informe de l’Agència de Residus de Catalunya, que també situa el Pla d’Urgell entre les tres primeres comarques de la demarcació. (notícia ampliada)

Així el Palau d’Anglesola té un percentatge del 55,35%, seguit de Linyola amb el 54,90%, Fondarella amb el 54,60% i el Poal amb el 54,23%. També entre els deu primers de la demarcació s’hi troba un altre municipi del Pla, Bellvís amb el 49,73%.

El Pla d’Urgell

Pel que fa a les dades del conjunt del Pla d’Urgell destaca pel 32,47% de recollida selectiva neta, el tercer millor de la demarcació, i per damunt de la mitjana catalana que està al 30,80%. També ocupa el mateix lloc en la recollida selectiva bruta, tot i que, en aquest cas, amb un 36,74% no arriba a la mitjana catalana, al 38%.

Pel que fa a la generació de residus, el Pla d’Urgell és la quarta que en fa més de la demarcació, amb 1,25 kg/habitant/dia. Amb tot es manté lleugerament per sota de la mitjana catalana, que és de 1,30.

Més informació en aquest enllaç.

El Pla d’Urgell fa la recollida selectiva de la brossa amb contenidors soterrats a tota la comarca tret de la capital, Mollerussa, on es fan anar contenidors tradicional de carrer.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola o a qualsevol altre local.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any