El director d’Escola Gavina parla dijous sobre els reptes actuals dels mestres

  • Albert Dasí participa en els actes del cicle 'Escola valenciana, la nostra escola'

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.10.2014 - 18:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director d’Escola Gavina, Albert Dasí, participa aquest dijous 16 d’octubre en el cicle ‘Escola valenciana, la nostra escola’. Ho fa amb la conferència ‘Ser mestre en el segle XXI’, en què tractarà qüestions relacionades amb les necessitats de formació dels nous docents i la seua implicació activa, i amb l’experiència de les escoles cooperatives.

Albert Dasí (Bétera, 1959), és actualment director d’Escola Gavina, fundada l’any 1975, mestre, activista cultural, soci de l’Ateneu de Bétera, membre de l’Institut d’Estudis del Camp de Túria i blocaire de VilaWeb. Com a escriptor, és autor dels llibres per a joves i xiquets ‘El gran invisible’, ‘Palpa la por’, ‘Parada a Capbanda’, ‘La reina Tarel·la’, ‘Rom, senyor de la Calderona’, ‘Ulisses’ i ‘Zombis per a Guillem’.

La xarrada serà a les 11.30 h a la seu de la Universitat de València d’Ontinyent, a l’antiga escola Lluís Vives (C/ Comte de Torrefiel, 22).

‘Escola valenciana, la nostra escola’, és una iniciativa de l’associació Muntis per a aportar elements a la reflexió sobre la situació actual de l’ensenyament al País Valencià, amb la col·laboració de la Universitat de València, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, i la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any