Resposta de Gerard Piqué als insults rebuts per haver defensat el 9-N

  • El jugador del Barça fou insultat en un camp d'entrenament amb la selecció espanyola

VilaWeb
Redacció
11.10.2014 - 19:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jugador del Barça Gerard Piqué va rebre molts insults a la xarxa després d’haver defensat públicament la consulta del 9-N, d’haver participat a la V de la Diada i d’haver-se declarat orgullós de tenir Artur Mas com a president. Els insults van arribar aquesta setmana fins al camp d’entrenament de la selecció espanyol, on uns afeccionats el van escridassar. Avui Piqué, en una conferència de premsa ababs d’un partit de la selecció espanyola a Luxemburg, ha respost els insults.

Heus ací les seves declaracions:

Aquest és el vídeo en què es poden sentir els insults que va rebre:

Les declaracions d’avui de Piqué són aquestes: ‘Sóc ciutadà i tinc les idees molt clares, això no afecta la meva professió. Cadascú té la seva opinió. Jo he de fer la feina al camp. No vaig sentir els nois que m’increpaven ho vaig veure després en resums a la premsa. No pots agradar tothom i tampoc és el que pretenc’.

I ha afegit:  ‘Al final la informació no arriba a tot el món de la mateixa manera. No he dit res dolent ni he anat contra ningú, simplement estic a favor d’una consulta, a favor que la gent pugui expressar-se democràticament, res més. Jo no estic demanant la independència, només que la gent es pugui expressar, tal com van fer 1.800.000 persones a Barcelona. Això no afecta la meva voluntat de jugar amb la selecció espanyola’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any