Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Divendres  10.10.2014  20:00

300 contes per a un Tricentenari: La mala sogra

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Hi havia una vegada un dallaire, un home que segava l'herba del camp amb una dalla. De l'herba en feia feixos grossos i els venia al poble pel bestiar. Diuen i expliquen que amb els diners que cobrava aquell home ja en tenia prou, ja era prou feliç. Ell vivia sol a casa seva amb tres filles maquíssimes. Un dia, tot segant, tot tranquil, va notar que la dalla havia quedat clavada a algun lloc. En concret a un peu! I no un peu qualsevol, el peu d'un gegant que era alt, gros i lleig. Molt lleig. A continuació, evidentment, el gegant va reaccionar enfadat. Voleu saber què li va dir el gegant al dallaire? Millor que us expliqui l'Albert Estengre al conte d'avui: La mala sogra.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.