La segona reunió dels partits pro-consulta es tanca amb discreció

  • La trobada havia de ser lluny de l'atenció dels mitjans de comunicació · Es va fer al Palau Robert i va durar més de tres hores

VilaWeb
Redacció/ACN
10.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat, Artur Mas, membres del govern i els caps dels partits pro-consulta es van reunir ahir al vespre al Palau Robert durant més de tres hores. Quan van sortir de l’edifici, els assistents no van voler fer declaracions. Van dir que no en farien perquè era una reunió de feina. La trobada d’ahir no havia de ser pública i la volien fer amb discreció, lluny dels micròfons dels mitjans de comunicació.

El coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, va assegurar que la unitat es mantenia, i que la setmana que ve seria decisiva. El president d’ERC, Oriol Junqueras, va remarcar que continuarien treballant i ‘buscant solucions’ aquests dies vinents. El diputat de la CUP Quim Arrufat simplement va comentar que la reunió havia anat bé. I el president de la Generalitat, Artur Mas, va renyar els periodistes que s’esperaven fora del Palau Robert: ‘Era una reunió discreta i no ens l’heu deixada fer discreta.’

A banda el president de la Generalitat, per part del govern també hi van assistir la vice-presidenta Joana Ortega (UDC), el conseller de Presidència, Francesc Homs, i el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, que alhora és secretari general de CiU.

A la sala de les Cotxeres del Palau Robert hi havia els representants dels partits que donen suport a la consulta del 9-N. Quim Arrufat i Isabel Vallet per part de la CUP, Oriol Junqueras i Marta Rovira d’ERC i Joan Herrera i Joan Nuet d’ICV-EUiA.

 

Notícia relacionada: ‘Ha anat bé: el 9 de novembre es votarà’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any