Vic tindrà una Fira del Disc el tercer dissabte de cada mes

  • Començarà aquest dissabte 18 d'octubre a la plaça dels Màrtirs

VilaWeb
Redacció
06.10.2014 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest  dilluns ha tingut  lloc la presentació de la Fira del Disc que es portarà a terme el tercer dissabte de cada mes durant tot el dia, a la plaça dels Màrtirs de Vic. Amb la intenció de donar impuls a la plaça dels Màrtirs, com a ampliació de l’espai del mercat setmanal del Passeig, es volen anar potenciant els mercats en aquest espai. El primer ja està consolidat: el mercat d’antiguitats. A partir d’aquest mes d’octubre s’estrenarà en un període de prova de tres mesos, la Fira del Disc.

La presentació ha anat a càrrec d’Anna Erra, regidora de Comerç, Turisme i Educació de l’Ajuntament de Vic, el president de Vic Comerç Pere Trasserra,  Àngel Querol de l’organització de la Fira del Disc i Alfons Panadès de l’Associació de comercinats del barri.
 
Anna Erra ha explicat que “la nova acció que es vol portar a terme a la plaça dels Màrtirs és una iniciativa perquè la gent passegi per les places de la ciutat i així aconseguim places i carrers amb vida”. Per altra banda Pere Trasserra ha concretat que “des de Vic Comerç seguim donant recolzament a totes les iniciatives de dinamització dels carrers i barris que ajudin a potenciar el comerç de cada zona”. Àngel Querol, com a representant de Fira del Disc, ha remarcat que “la fira es realitzarà el tercer dissabte de mes i comença aquest dissabte 18 d’octubre”. “A Vic tenim bons clients i la revifalla dels discos de vinil que costen de trobar, dóna una sortida al mercat” ha afegit. Finalment Alfons Panadès, ha felicitat la iniciativa “ja que sempre ajuda a dinamitzar el barri”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any