Irene Rigau, David Fernàndez i Karmele Marchante, voluntaris de la Gigaenquesta a Badalona

  • La campanya Ara és l'hora de l'ANC i Òmnium porta avui la macroenquesta sobre el nou país en unes quantes ciutats

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.10.2014 - 12:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des que es va activar a mitjan setmana la gigaenquesta, la campanya de la plataforma Ara és l’hora ja ha passat per uns quants municipis catalans. Avui és el torn, per exemple, de Girona i Badalona, on milers de voluntaris realitzen un porta a porta per a enquestar la ciutadania sobre el nou país. A Badalona s’hi han aplegat al matí uns quants centenars de voluntaris, rebuts per les presidentes de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals.

Entre els voluntaris hi havia moltes cares conegudes, com la consellera d’Educació, Irene Rigau; el diputat de la CUP David Fernàndez; la periodista tortosina Karmele Marchante (que s’hi ha presentat amb unes grans arracades amb l’estelada); la periodista i escriptora Sílvia Soler, i l’actor Lluís Marco.

Els voluntaris s’han concentrat a partir de les deu del matí en cinc indrets per a dur a terme l’enquesta de sis preguntes per tota la ciutat. A les dues del migdia es retrobaran a la plaça dels Països Catalans, per a fer un vermut de cloenda.

La Gigaenquesta també s’ha fet a Girona, on prop de sis-cents voluntaris s’han aplegat a primera hora al pavelló de Fontajau per a rebre les darreres indicacions abans de repartir-se per tots els barris. L’actor gironí Pep Cruz ha estat l’encarregat de cloure la sessió, amb una intervenció en què ha encoratjat els voluntaris i el conjunt de la societat catalana ‘a continuar endavant amb el procés amb la mateixa il·lusió i determinació que fins ara’.

Notícia relacionada:

Albiol es nega a lliurar l’acta del ple de la moció del 9-N

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any