Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  04.10.2014  06:00

Una guia virtual promociona la Vall com a destinació turística

Men?ame
 

El Patronat València Terra i Mar de la Diputació de València ha elaborat, en col·laboració amb el departament de turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, una guia turística virtual de la comarca, la primera d'aquestes característiques que realitza d'àmbit comarcal.

La guia, publicada només en castellà, conté informació detallada dels trenta-quatre municipis de la Vall d'Albaida, i aplega els recursos turístics i culturals en apartats referits a museus, restaurants, allotjaments, espais naturals i festes entre més. La publicació permet accedir a una informació enriquida amb vídeos i amb enllaços a geolocalització i a arxius que la completen. A més, a banda de visitar-la via internet, es pot descarregar i consultar-la des de dispositius mòbils.

En la presentació d'aquesta nova guia, el president de la Mancomunitat, Juan Puchades, ha assegurat que 'és una proposta turística que combina a la perfecció el turisme i les noves tecnologies, a més son nombrosos els avantatges: utilitza suports dinàmics i interactius, millora el posicionament del destí turístic, contribueix a mantenir el medi ambient, aposta per la sostenibilitat, redueix costos d'impressió i multiplica els canals de promoció i difusió de tots els atractius turístics.