Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimecres  01.10.2014  20:00

300 contes per a un Tricentenari: La princesa que no sabia fer una olla de sopes

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Hi havia una vegada un rei que tothom s'estimava molt. Aquest, tenia una filla que era una mica antipàtica i, a més, es pensava que era la més guapa de totes les noies i la més princesa que totes les princeses. I sí que era guapa i era princesa, però no ho era més que les altres. Quan algun home se li acostava per preguntar-li si es volia prometre amb ella sempre els deia que no, que no eren prou guapos ni prou rics. Fins i tot el marquès de Sant Pol, molt guapo i molt ric, havia anat a trobar-la per mirar de prometre-s'hi. Però tampoc. La princesa estava a punt de fer vint anys i, com deia la tradició, abans d'arribar-hi s'havia d'haver promès. El conte d'avui, La princesa que no sabia fer una olla de sopes, explica com s'ho va fer el rei per fer complir la tradició a la seva filla. 

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.