Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  01.10.2014  12:25

Sant Pere de Torelló ja desobeeix el Tribunal Constitucional

'Aquest matí hem posat els plafons per la propaganda electoral' explica l'alcalde a VilaWeb

Men?ame
 

El municipi de Sant Pere de Torelló (Osona) ha decidit no fer cas a la suspensió del Tribunal Constitucional de la consulta del 9-N i tirar endavant el dispositiu per fer-la possible. 'Aquest matí hem posat els plafons per la propaganda electoral que posem cada vegada que hi ha eleccions' explica el batlle Joan Fàbrega, a VilaWeb. 'No és res de l'altre món, forma part de la normalitat democràtica. Els càrrecs electes han d'estar al costat de la gent i el que vol la gent és votar' assegura. 'També cedirem els locals de l'ajuntament per a la campanya i ja vam posar-nos a disposició de la Generalitat perquè l'escola de primària sigui el col·legi electoral el 9-N, com sempre'. 

'Entenc quan el conseller Homs diu que no podem posar en perill terceres persones però ara necessitem molta valentia. Demano que tots els ajuntaments i alcaldes tinguin fermesa' diu Fàbrega. 'Ahir a la concentració per donar inici a la campanya pel sí sí ho vaig dir als veïns: I si m'inhabiliten què? Tornaré a casa meva i hi haurà algú altre disposat a fer d'alcalde'. 

Sant Pere de Torelló, declarat 'territori català lliure' 03.09.2012