El Col·legi d’Arquitectes presenta l’exposició ‘Space+Mater: Life+Place’ de Toni Gironès

  • Es pot visitar a la plaça del Bisbe Oliba de Vic fins el 8 de novembre

VilaWeb
Redacció
01.10.2014 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La sala d’exposicions de la Delegació d’Osona del COAC acull l’exposició sobre l’obra de l’estudi d’arquitectura Toni Gironès “SPACE+MATER: LIFE+PLACE”, que va acollir i organitzar el SAM (Swiss Architecture Museum) de Basilea, dins del cicle d’exposicions “SPATIAL POSITIONS”, i després d’haver passat per l’Espai Picasso del COAC amb el títol “ESPAI I MATÈRIA: VIDA I LLOC”, i ara s’ha traslladat i adaptat al COAC-Osona.

Amb una conferència inaugural, sota el nom de “El lloc com a patrimoni” que es va celebrar el passat dimecres 24 de setembre, i a través de l’exposició, formada per un projecte central – Espai Transmissor del Túmul de Seró, Lleida – i 12 obres representatives de la trajectòria de l’arquitecte, es presenta una línia de treball i una manera d’entendre l’arquitectura. Una arquitectura de materials molt bàsics, que són reinterpretats a mode d’objectes trobats, i que atenent a les seves propietats físiques, són adaptats a les condicions que es requereixen per a la vida de les persones, adquirint un nou significat més enllà de la funció original per a la qual van ser pensats o fabricats.
L’exposició la podreu visitar a la Delegació d’Osona del COAC (Pl. Bisbe Oliba, 2 de Vic), del 24 de setembre al 8 de novembre. L’horari és de dilluns a dijous de 9 a 1 del matí i de 3 a 2/4 de 5 de la tarda; i divendres de 9 a 2 del matí.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any