L’ANC i Òmnium criden a multiplicar els voluntaris de la campanya porta a porta

  • Presenten les sis preguntes de l'enquesta que proposen

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.09.2014 - 15:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La plataforma Ara és l’hora, creada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium, ha posat en marxa una campanya de voluntaris per fer un ‘porta a porta’ a favor de la independència. Malgrat que està previst que la campanya comenci el 4 d’octubre, l’organització assegura que ‘si se suspèn la consulta, està tot preparat per iniciar-la aquella dia mateix’. Segons la informació que han començat a difondre avui, ja hi ha 25.000 voluntatis inscrits que ‘dedicaran dues hores per dur a terme en parelles una enquesta de tres minuts sobre el nou país’.

L’objectiu de la campanya és aplegar uns 100.000 voluntaris i hores d’ara n’hi ha un quart d’apuntats. En aquest mapa es pot comprovar quants voluntaris hi ha a cada municipi i quin objectiu concret han assignat a cadascun:

El pròxim dimecres 1 d’octubre es farà una prova pilot de la campanya d’enquestes a Martorell  Baix Llobregat), a les 18:30.

Si el TC suspén la consulta, l’ANC i Òmnium començaran la campanya i convocaran protestes davant dels ajuntaments del país a les 19:00 hores per iniciar l’arrencada de la campanya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any