Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  26.09.2014  06:00

Hotels per hores

Men?ame
 

En grans sectors ben consolidats al mercat, com l'hoteler, sembla que tot s'hagi inventat i no hi hagi marge per a repensar-los. Però no és cert, com ho demostra la petita 'start-up' barcelonina ByHours.com, que basa el model de negoci a oferir habitacions no per dies, com és habitual, sinó per hores. La idea, explica el fundador Christian Rodríguez, va sorgir d'adonar-se que tots els mercats avançaven cap a la personalització de productes i en canvi un de tan madur com l'hoteler continuava oferint habitacions com sempre, amb un horari determinat per dies. 

'L'únic que hem fet és agafar els dies que volen vendre els hotels i oferir-los per hores: de sobte hem vist com començaven a aparèixer clients que s'interessaven pel nou producte --assegura--. Amb aquest petit gest de repensar l'organització dels hotels hem beneficiat els propietaris, que facturen més amb el nou producte, i els clients, que tenen una nova opció de reserva, adaptada a les seves necessitats i amb un preu més just.' Tres hores costen el 30% del preu d'un dia d'habitació; sis hores oscil·len entre el 50% i el 60%, i dotze hores van del 70% al 75% del preu normal.

Les estades per hores s'adrecen sobretot a persones que tenen moments de temps lliure i han d'estar poca estona en un hotel per a descansar prop de centres de congressos i convencions, hospitals, aeroports i estacions de tren… De moment, ByHours inclou hotels de les principals ciutats del país i capitals europees.


· Podeu escoltar el programa en format mp3.

· També a través d'algunes ràdios locals i des de la Xarxa.

· Podeu descarregar el podcast de l'Internauta des de VilaWeb o de l'iTunes.

· L'Internauta també s'emet pel Punt Avui TV, cada diumenge a les tres del migdia