Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  21.09.2014  06:00

Unió reuneix el consell nacional amb la consulta a punt

Josep Maria Pelegrí serà escollit president del Consell Nacional i es preveu debat sobre el doble sí

Men?ame
 

Aquest matí es reuneix el Consell Nacional d'Unió Democràtica de Catalunya. El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, en serà nomenat president, car la seva candidatura ha estat l'única que s'ha presentat. Unió no s'ha definit encara sobre la consulta del 9 de novembre. S'havia previst una reunió extraordinària després de ser publicat el decret de convocatòria per a discutir si demanava el doble sí.  El fet que aquest consell nacional sigui convocat en el moment que el president de la Generalitat és a punt de signar el decret fa factible que la discussió es posi sobre la taula.

Unió ha expressat més d'una vegada l'acord a votar sí en la primera de les dues preguntes de la consulta, però no ha aclarit mai oficialment que votaria respecte a la segona qüestió. Els darrers dies s'han fet sentir veus reclamant una presa de posició ara que el debat ja no pot esperar més.