‘Agafem-nos, que vénen els revolts més forts’

  • Centenars de catalans es concentren davant el parlament durant la votació de la llei de consultes

VilaWeb
Redacció
19.09.2014 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’aprovació de la llei de consultes és un dels passos més importants del procés d’independència i molta gent, responent a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha anat a donar suport als diputats que hi votaven favorablement. Els rebien amb crits de ‘votarem, votarem’. Era sens dubte el crit més repetit. I justament és el desig que comparteixen els entrevistats en aquest vídeo de VilaWeb TV: tirar endavant la consulta peti qui peti. Demanen als polítics que escolti la voluntat del poble i criden a la desobediència de les prohibicions que arribin des de l’estat espanyol. Els concentrats asseguren que estan disposats a seguir empenyent els polítics per aconseguir la independència. ‘Agafem-nos perquè a partir d’ara venen les corbes més fortes’ assegura l’Ignasi, un dels entrevistats.

A l’interior del parlament, l’aprovació de la llei de consultes ha estat seguida per més de tres-cents periodistes, molts de mitjans de tot el món.

Els concentrats han fet una sonora ovació al president de la Generalitat, Artur Mas, i a la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell. A la presidenta del PP, Alícia Sànchez-Camacho, li han dedicat una eixordadora xiulada.

L’ANC cridava a la mobilització amb un objectiu clar: ‘Demostrar una vegada més, com ja va fer l’11 de setembre passat, la força i la convicció de la societat civil; una societat que no s’aturarà fins que Catalunya no hagi esdevingut un nou estat independent.’

Més informació:

El pla B de l’ANC: què és i com s’exerceix el dret de petició?

L’ANC lliura centenars de milers de signatures de la campanya ‘Signa un vot’ al parlament

Carme Forcadell: ‘President, posi les urnes’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any