Un incendi ha cremat 40 hectàrees de boscos a Millars

  • Els bombers han lluitat durant tota la nit de dimecres a dijous contra un incendi forestal al Coll de la Batalla, a Millars. També van utilitzar mitjans aeris per tirar aigua. El foc estava sota control al voltant de les 23h d'ahir dimecres ...>>
    Dj. 18 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
18.09.2014 - 11:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des d’ahir dimecres a les 17h 15, els bombers han tingut de lluitar contra un incendi forestal a Millars, concretament al Coll de la Batalla . En total s’hi van desplegar vint vehicles d’emergència, amb seixanta homes. També van utilitzar com a mitjans aeris quatre Canadairs i un Dash 8. Malgrat que cap a les 23h de dimecres va quedar controlat el foc,  els bombers s’han mantingut tota la nit, per vigilar i evitar que el foc revifés.

40 hectàrees de bosc han sigut cremades i  ha calgut tallar la RD 612 entre Millars i Estagell. Per altre costat, les línies elèctriques, que operen en el sector (THT de 400.000 Volts), van complicar la feina dels mitjans aeris. El pendent no facilitava les intervencions, amb un foc que va anar guanyant velocitat. Cal recordar que, a aquest indret, hi ha també vinyes i camps d’oliveres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any