Les estrelles del pop i el folk d’Escòcia canten pel sí a la independència

  • Grups de renom mundial com Franz Ferdinand i Mogwai encapçalen el concert 'A Night for Scotland' d'Edimburg, retransmès en directe per streaming

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.09.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A quatre dies per al referèndum sobre la independència d’Escòcia, el moviment musical del país es concentra avui al concert Night for Scotland per a expressar el seu suport a la campanya pel sí. Per la centenària sala de concerts Usher Hall d’Edimburg, hi passaran artistes escocesos de primer nivell mundial com Franz Ferdinand, Mogwai, Frightened Rabbit i McIntosh-Ross, a més de la icona del folk Eddi Reader i l’actriu Elaine C. Smith.

Com expressava el grup Mogwai en un comunicat, ‘és un moment molt important per a Escòcia i és fantàstic de participar en aquest esdeveniment en favor de la campanya pel sí en una sala tan icònica i al costat de tant de bon talent escocès’. ‘És l’hora de prendre decisions sobre Escòcia adoptades per la gent que més es preocupa per Escòcia: la gent d’Escòcia’, afegien.

Amb les entrades exhaurides, els organitzadors han decidit d’emetre en directe per streaming el concert d’avui a través del portal Kiltr a partir de dos quarts de nou del vespre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any