Homs identifica l’informe del CNI amb la ‘guerra bruta’ i ironitza: ‘No sé si és molt intel·ligent’

  • El conseller considera 'psicodèliques' les informacions sobre entrenaments militars dels mossos

VilaWeb
VilaWeb
ACN
08.09.2014 - 15:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El conseller de la Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, ha identificat aquest dilluns amb la ‘guerra bruta’ el suposat informe del CNI sobre el president de la Generalitat, Artur Mas, que l’acusa de supervisar les comissions per obra pública que s’haurien cobrat durant els governs de Jordi Pujol. ‘No si és molt intel·ligent aquest departament’, ha dit referint-se al CNI en roda de premsa per presentar la nova pàgina web de la Generalitat. En preguntar-li per les informacions que asseguren que alguns Mossos d’Esquadra estan fent entrenaments militars, Homs també ha respost amb ironia, assegurant que són ‘tan psicodèliques’ que ‘ni els que ho publiquen es creuen el que han publicat’.

Homs ha sortit al pas de dues informacions publicades aquest dilluns. D’una banda ha titllat d”absolutament fals’ que Artur Mas supervisés el cobrament de comissions durant els governs de Jordi Pujol. ‘Això forma part de la guerra bruta que volen practicar alguns, que vol dir posar sota sospita absolutament a tothom’, s’ha queixat.

Homs no ha volgut valorar que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, hagi demanat la compareixença de Mas en el marc de la comissió d’investigació sobre l’afer Pujol. ‘Jo haig de valorar una petició de compareixença d’una persona que fa 18 mesos que té una sol·licitud de compareixença del propi Parlament i que no la compleix? Jo valoro coses sèries’, ha etzibat.

També ha rebutjat que els Mossos estiguin fent algun tipus d’entrenament militar. ‘Si a algú li passa pel cap que els Mossos s’entrenen amb no sé qui per la guerra és que està molt lluny de la realitat’, ha dit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any