Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  08.09.2014  06:00

Estrena del videoclip 'Nosaltres decidim' de De Calaix

És una sardana composta per Marcel Casellas

Men?ame
 

Fa més de deu anys que el grup De Calaix va començar a cantar i ja té tres àlbums al mercat, però encara no havia publicat cap videoclip. Ara estrena el primer amb la cançó 'Nosaltres decidim', que vol ser un crit a la llibertat. És una sardana composta per Marcel Casellas, amb la veu de les quatre membres de De Calaix i acompanyaments de panderos quadrats i panderetes. 

De Calaix són Gemma Pla, Laia Pedrol, Marta Munsó i Mireia Mena. El grup va néixer el setembre del 2001 a l'Aula de Música Tradicional i Popular de Figueres amb la intenció d'oferir una música basada en la veu, que elles mateixes han definit com a 'nova polifonia tradicional catalana'. Tenen un repertori centrat, doncs, en la polifonia vocal i les percussions tradicionals. 

Ara totes quadre han volgut ser partícips del moment que viu el país interpretant aquesta peça signada per Casellas. 'Un cant optimista, de lluita, de feina, de fer pinya i imaginar un món millor o, si més no, més just. Com deia el poeta, el nostre poble ha de ser un poble unit, alegre i combatiu. No ens oblidem, doncs, de ballar: sigui sardana, jota, rumba o ball pla.' El grup presentarà el videoclip en el concert que farà el divendres 19 de setembre al jardí a l'hotel Bellmirall de Girona, que començarà a les 8 del vespre.