Avui a Perpinyà, assaig de la V

  • Com va fer, poques setmanes enrere a Prada, la territorial nord-catalana de l'ANC farà un assaig de la v començant cap a les 20.00 / 20h15 al peu del Castellet a Perpinyà ...>>
    Dj. 4 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
04.09.2014 - 13:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com ja van fer l’any passat, la territorial nord-catalana de l’ANC convida als amics i simpatitzants a l’assaig que faran avui dijous de la V ‘de Via, Voluntat, Votar i la V de Victòria’ al peu del Castellet (Perpinyà). Amb la Voluntat d’atreure l’atenció dels fotoperiodistes presents a Perpinyà pel festival VISA per la IMATGE amb la Voluntat de manifestar el nostre suport al procès democràtic català, sostenir el desig de Votar de 80 per cent dels ciutadans de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

El programa serà el següent: a les 20h30 com a màxim encesa de la V d’espelmes i a les 21h construcció amb la V humana. Així mateix la territorial nord-catalana de l’ANC demana que porteu, estelades i senyeres (les espelmes no).

Com van fer l’any passat la territorial nord-catalana de l’ANC centralitza les inscripció de grup. Per això teniu d’emplenar un formulari que trobareu aquí Així podran transmetre les inscripcions col.lectivament per a permetre anar junts. Els nord-catalans serem al tram 28; a prop de la Sagrada Família, a l’avinguda diagonal entre el carrer de nàpols i el de Sicília.

Segons diuen ‘hem de triar el color de samarreta groc o vermell. Sent al mateix tram, no serem massa allunyats els uns dels altres encara que tinguem colors diferents.’

Si voleu voleu adquirir el pac oficial, ja podeu fer-ho a Catalunya Nord, al preu de 15 €uros a la Llibreria de Perpinyà, al 7, Plaça Joan Payrà i a la Botiga Visca de Perpinyà

Volem recordar també que podeu reservar al Casal de Perpinyà un lloc per anar a Barcelona, el pròxim 11 de setembre i poder, així, participar en els actes de la Diada 2014. Els responsables del casal fan saber que ‘Si hi ha prou gent farem altres autobusos (de moment ja n’hi a 3 de plens malgrat ser un dia feiner) amb diferents horaris de sortida de Perpinyà (8h i 12h20). La tornada serà igual per a tothom (sortida de Barcelona entre 20 i 21h)’.

Ho podeu fer enviant un correu electrònic a l’adreça : elcasalperpinya@gmail.com precisant el nom de cadascuna de les persones que s’inscriuen i quin horari de sortida trieu. El cost anada i tornada serà de 20 euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any