Quins trams queden per omplir de la V de la Diada?

  • El ritme d'inscrits augmenta a uns vint mil diaris · Vegeu l'ocupació tram per tram

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.09.2014 - 18:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quan falta poc més d’una setmana per a l’Onze de Setembre, aquest mes de setembre augmenta el nombre d’inscrits a la V que organitzen conjuntament l’ANC i Òmnium. Aquests últims dies hi ha hagut un ritme d’uns vint mil inscrits diaris, i el total supera de llarg els 300.000. L’organització insisteix que la feina encara no està feta, i que cal que hi hagi més inscrits per fer el gegantí mosaic amb la senyera entre la Gran Via i la Diagonal. Dels setanta-tres trams en què es divideix el recorregut d’onze quilòmetres n’hi ha una vintena que encara són poc plens.

Els trams de les parts centrals de la Gran Via i de la Diagonal s’han omplert molt aquests últims dies, però encara n’hi ha uns quants que queden per omplir. Són els següents:

La parta alta de la Diagonal, del 6 al 10, entre la Diagonal amb Numància i la Diagonal amb la plaça Francesc Macià.

La part baixa de la Diagonal: Tram 27, 28 i 29, entre la Diagonal i Roger de Flor.

La Gran Via s’ha anat omplint força, però hi ha alguns trams encara força buits en la part central: concretament el tram 54 i el 55, entre Casanova i Aribau; el tram 51, entre Comte Borrell i Comte Urgell; el tram 46, entre Vilamarí i Entença; i també els trams que queden més a la punta de la Gran Via: entre el 37 i el 42.

La web ullsvermells.com compta en temps real el tan per cent d’ocupació en els trams de la V. Ara per ara hi ha gairebé un 25% dels trams plens; el 14%, quasi plens; el 22% amb una ocupació alta; el 15%, amb una ocupació mitjana; el 17% amb poca ocupació i un 6,8% amb l’ocupació baixa.

Heus ací el mapa amb l’ocupació dels trams de la V:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any