L’editorial Tàndem s’integra a Bromera

  • Bromera es queda la marca, bona part del catàleg i difondrà el segell a través de la seva xarxa comercial

VilaWeb
ACN
02.09.2014 - 13:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’històric segell editorial Tàndem s’integra en l’estructura del Grup Bromera en virtut de l’acord al qual han arribat les dues editorials valencianes, segons que ha informat Bromera a través d’una nota de premsa. El Grup Bromera ha adquirit la marca i bona part i bona part del catàleg de Tàndem i difondrà el segell a través de la seva xarxa comercial. Entre aquest catàleg es troben les rondalles d’Enric Valor o la col·lecció de contes de ‘La rata Marieta’ així com altres títols i material didàctic utilitzat pels escolars del País Valencià.

El comunicat remarca que l’acord ‘uneix dos dels segells més emblemàtics del món editorial valencià i facilitarà que es puguin aprofitar les sinèrgies de dues marques que s’han consolidat com a referent indiscutible, pel que fa a l’elaboració de llibres de qualitat per a infants i joves i de materials rigorosos per a l’aprenentatge del valencià’.

Al respecte, la fundadora de Tàndem, Rosa Serrano, assenyala que l’acord ‘donarà l’impuls que necessitava la marca i mantindrà, sense dubte, la vocació i el compromís que hem demostrat durant 24 anys per la nostra llengua i per la cultura i el país’.

L’editor de Bromera, Josep Gregori, confia que ‘la nova confluència entre els dos segells reforçarà el sector de l’edició en valencià i tindrà efectes positius en un futur ben pròxim’. El fundador de Bromera considera un orgull incorporar al Grup Bromera ‘una marca tan sòlida com Tàndem, amb un catàleg d’una qualitat indiscutible’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any