Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  31.08.2014  09:32

La V s'ha fet veure a les capitals de 5 estats d'Austràlia

La Colla castellera del Casal de Victòria, es guanya els aplaudiments dels assistents i l'admiració dels vianants

Men?ame
 

Les comunitats catalanes de 5 estats d'Austràlia han fet avui diumenge assaigs de la V baixa de votar i victòria unint-se a les nombroses Vs que es s'han organitzat durant aquest darrer dia d'agost en altres grans capitals d'arreu del món dins de la campanya d’internacionalització de la Via Catalana 2014.

Els actes, organitzats per l'ANC Austràlia, el Casal Català de Victòria i Catalansalmon han servit per mostrar als australians el desig de la majoria dels ciutadans de Catalunya d'anar a votar en una consulta sobre la independència del seu país.

A Melbourne unes 110 persones han format la gran V entonant la paraula inde-pen-den-cia així com també reclamant la llibertat de Catalunya, sota un magnífic temps de primavera a la vorera del riu Yarra i la silueta de la city de Melbourne al fons.

El plat forta del dia ha estat l'estrena de la colla castellera que després d'intensos assaigs durant el mes d'agost, sota la direcció del casteller Jofre Bosch, ha aixecat un pilar de 3 perfecte recollint els aplaudiments d'una nombrosa audiència i l'atenció dels vianants que freqüenten un dels llocs emblemàtics de la capital de Victòria.