Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  30.08.2014  08:55

L’assaig de la V a Sants duplica les previsions

Es va fer ahir, en ocasió de la festa major, amb la participació de més de dues mil persones

Men?ame
 

En ocasió de la festa major de Sants, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va organitzar al barri barceloní una V a la qual van assistir dues mil dues-centes persones, el doble que no pas l’assaig de la cadena humana de l’any passat. Els assistents van omplir un bon tros dels carrers de Sants i el carrer de Sant Antoni fins a la confluència amb la plaça de Sants. Anteriorment els organitzadors, Sants-Montjuïc per la Independència i Òmnium Cultural de Sants-Montjuïc, van preparar un acte previ a la plaça Bonet i Muixí presentat per l'actriu Laia Feliu i amb les intervencions de l’historiador Víctor Cucurull i la Coral Jove de Sant Medir, on es va llegir també un manifest.

El to de tot l'assaig fou del tot festiu, amb gegants, tabalers, cants, un pilar dels Castellers de Sants al vèrtex de la V aixecat just abans d'enlairar 72 globus, símbol dels 72 dies que falten fins el 9 de novembre*, i del cant dels ‘Segadors’.