Amb bicicleta cap a la V

  • L'ANC organitza una pedalada cap a Barcelona des de diferents llocs del territori

VilaWeb
Redacció
27.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A la V de la Diada, també s’hi pot anar amb bicicleta. Entre les activitats programades per l’Onze de Setembre vinent, s’ha proposat una pedalada per a arribar a la V de Barcelona. Es tracta d’una activitat esportiva prevista dins el programa de mobilitat i organitzada per ‘Pedalem per la independència’.

Aquells que hi vulguin participar s‘hi han d’inscriure a través de la web de l’agrupació.

L’entitat ja va organitzar pedalades per tot el territori l’estiu de l’any passat. Enguany, també ha impulsat la pedalada cap a Brussel·les, que va sortir de la plaça de Sant Jaume de Barcelona el 16 d’agost i que es preveu que arribi a la capital belga l’1 de setembre. L’objectiu de la iniciativa, segons els organitzadors, és la internacionalització del procés independentista.

Sis rutes definides

Hi ha sis rutes programades per a arribar a Barcelona l’Onze de Setembre vinent. Els ciclistes sortiran des de diferents llocs el dia 10 de setembre i faran nit a localitats pròximes a Barcelona. Així, l’endemà al migdia arribaran tots junts a la capital.

La primera ruta sortirà de Figueres i passarà per les ciutats més importants de les comarques gironines, com Banyoles, La Bisbal d’Empordà i Santa Coloma de Farners, entre més. Passaran per Granollers, Mataró i, finalment, arribaran a Barcelona. 

La segona expedició sortirà de Puigcerdà i passarà per Ripoll, Berga i Vic. Arribarà a Granollers, on es reunirà amb els ciclistes procedents de Figueres per pedalar junts cap a Barcelona. 

La tercera s’iniciarà a La Seu d’Urgell i avançarà cap a Solsona, Manresa, Terrassa, Sabadell i, finalment, Barcelona. 

La quarta ruta començarà a Viella i recorrerà les comarques lleidatanes. Per arribar a Barcelona, passarà per Tàrrega, Cervera, Igualada i Sant Feliu de Guíxols.

La cinquena sortirà de Lleida i passarà per Montblanc, Valls i Tarragona. Abans d’arribar a Barcelona, passarà per Sabadell, on es reunirà amb els ciclistes de la tercera ruta. 

Finalment, la sisena ruta arriba a Barcelona des de les terres de l’Ebre, passant per Cambrils, Tarragona, Vilanova i la Geltrú i Sant Feliu de Llobregat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any