Junqueras: ‘Mai no havíem arribat tan lluny, tan junts’

  • El president d'ERC fa una crida a 'preservar la unitat i l'objectiu del 9-N

VilaWeb
Redacció
23.08.2014 - 14:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, ha fet una crida a ‘preservar la unitat i l’objectiu del 9-N’: ‘mentre les dues coses siguin compatibles, ens en sortirem segur’, ha declarat durant la signatura del llibre d’honor a l’Ajuntament d’Artesa de Segre (Noguera) on ha inaugurat la Fira del Meló i de Sant Bartomeu.

Junqueras, no ha volgut parlar amb els mitjans de comunicació, però sí que ha fet un discurs davant dels representants polítics als quals ha dit que a Catalunya ‘no s’havia arribat mai tant lluny i tant junts com ara’. Tot i això, el líder d’Esquerra ha avisat que no se sap “què depara el futur’ i per això ‘cal esforç i unitat” per fer front “en aquests moments complicats’.

Ha demanat unitat pels ‘moments complicats en què es troba el país, no són els més complicats de la història, però sí plens d’adversitats’, ha dit. Junqueras ha recordat que els catalans ‘amb molt pocs recursos i circumstàncies adverses’ han fet ‘coses extraordinàries’, com les que es preveu que passin en els propers mesos. ‘Estem cridats a intentar sortir-nos-en, canviar el nostre futur com ho va fer el canal d’Urgell’ ha afegit.


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any