Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  23.08.2014  06:00

La V arriba a Boston, Buenos Aires, Praga i Dublín

Durant tot el cap de setmana hi ha més de vint convocatòries en quatre continents

Men?ame
 

Com va passar l'any passat amb la Via Catalana, en què moltes ciutats de tot el món es van sumar als assaigs estiuencs previstos a la gran cadena humana de l'Onze de Setembre, aquest estiu també es fan en molts indrets del planeta V abans de la que es farà per la Diada a Barcelona. De la primeria d'agost fins a mitjan setembre n'hi ha una setantena de convocades a tot el món, la majoria concentrades aquest cap de setmana i el següent.

Demà dissabte, per exemple, se'n fan a Boston (EUA), Cànberra (Austràlia), Mont-real (Quebec), Puebla (Mèxic), Dublín (Irlanda), Buenos Aires (Argentina), Santo Domingo (República Dominicana), Queenstown (Nova Zelanda), Praga (República Txeca) i Poznan (Polònia).

I diumenge continuen les convocatòries a Xinantecatl (Mèxic), Auckland (Nova Zelanda), Santiago de Xile, São Paulo (Brasil), Toronto (Canadà), Dallas i Atlanta (EUA), Singapur, Chicago (EUA), Lausana (Suïssa), Boulder (EUA), Munic i Berlín (Alemanya), a més de Seül (Corea del Sud).

Trobareu la llista i els detalls de totes les convocatòries en aquesta pàgina.


Més informació:

La guia de la V de l'Onze de Setembre