Adjudiquen les obres de millora de seguretat i accessibilitat de l’Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola

  • Han d'estar enllestides durant el mes de setembre

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una sortida d’emergència des del primer pis fins al pati de l’escola, un accés cobert des de l’edifici escolar al menjador o el canvi de la tanca metàl·lica del pati, amb una nova porta, són les actuacions que es preveuen fer a l’edifici de la plaça Generalitat de l’escola Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola.

Les obres es faran a l’edifici de la plaça Generalitat on es crearà una sortida d’emergència des del primer pis, mitjançant una porta d’emergència i una escala exterior que conduirà fins al pati. També el canvi de la tanca metàl·lica es farà per treure el risc que suposa que havia part de la mateixa amb filferros trencats. Al mateix temps s’aprofitarà per obrir una nova porta d’accés per quan hagin d’entrar vehicles de servei al pati. Pel que fa a la coberta cap al menjador farà més còmode i segur el pas d’un edifici a l’altre sobre en dies de climatologia adversa.

Les actuacions tenen un pressupost total de 44.970 euros i s’han adjudicat a l’empresa Domènech Serrallers SL.

L’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, ha explicat que les obres estan previstes que finalitzin al setembre “atesa la prioritat d’aquesta obra i la necessitat d’executar-la durant les vacances escolars, s’ha tramitat amb caràcter d’urgència i s’ha contractat l’actuació mitjançant un contracte d’obres menor”.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any