Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  22.08.2014  06:00

LA V s'estén el cap de setmana per quatre continents

Dissabte i diumenge es fan més de vint convocatòries en ciutats d'Amèrica, l'Àsia, Europa i Oceania

Men?ame
 

Com va passar l'any passat amb la Via Catalana, en què moltes ciutats de tot el món es van sumar als assaigs estiuencs previs a la gran cadena humana de l'Onze de Setembre, aquest estiu també es fan en molts indrets del planeta V abans de la que es farà per la Diada a Barcelona. De la primeria d'agost fins a mitjan setembre n'hi ha una setantena de convocades a tot el món, la majoria concentrades aquest cap de setmana i el següent.

Demà dissabte, per exemple, se'n fan a Boston (EUA), Cànberra (Austràlia), Mont-real (Quebec), Puebla (Mèxic), Dublín (Irlanda), Buenos Aires (Argentina), Santo Domingo (República Dominicana), Queenstown (Nova Zelanda), Praga (República Txeca) i Poznan (Polònia).

I diumenge continuen les convocatòries a Xinantecatl (Mèxic), Auckland (Nova Zelanda), Santiago de Xile, São Paulo (Brasil), Toronto (Canadà), Dallas i Atlanta (EUA), Singapur, Chicago (EUA), Lausana (Suïssa), Boulder (EUA), Munic i Berlín (Alemanya), a més de Seül (Corea del Sud).

Trobareu la llista i els detalls de totes les convocatòries en aquesta pàgina.


Més informació:

La guia de la V de l'Onze de Setembre