Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  21.08.2014  12:56

El Suprem espanyol rebutja el recurs de Catalunya per a ajornar l'aplicació de la llei Wert

La Generalitat demanava la suspensió cautelar de la implantació del decret en la formació professional

Men?ame
 

El Tribunal Suprem espanyol ha desestimat el recurs que la Generalitat havia interposat contra la nova llei d'educació espanyola (LOMCE), segons que va informar ahir el 324. El recurs presentat pel govern català demanava la suspensió cautelar del decret de la Nova Formació Professional Bàsica per manca de temps i de pressupost per a aplicar aquests canvis. La resposta del tribunal ha estat que no es pot ajornar l'aplicació d'una llei aprovada.

Així, el Tribunal Suprem dóna la raó al Ministeri d'Educació espanyol i obligarà la Generalitat a pagar les despeses judicials del procés.

La LOMCE en vigor al setembre

La nova llei educativa entrarà en vigor al setembre a primer, tercer i cinquè de primària, com també a la formació professional. Ara, la Conselleria d'Educació de la Generalitat ha demanat a les escoles que no modifiquin el currículum de l'educació primària i ha assegurat que el decret no s'aplicaria tampoc a la formació professional.