Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  21.08.2014  12:57

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa/Fotografia: Miquel Bresolí

Joan Yeguas, nou president del Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà

Jordi Robles ocupa la secretaria

Men?ame
 

La darrera assemblea del Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà va aprovar el canvi de president i secretari. Joan Yeguas ocuparà la direcció substituint a Jordi Soldevila que ho ha estat en el sis anys d'existència de l'entitat.

Per altra banda també hi ha canvis a la secretaria, on Esther Solé deixa el lloc a Jordi Robles.

Yeguas va ser un dels fundadors de l’entitat el 2008 i ara agafa la presidència. La seva proposta és continuista, tot i que ha apuntat que introduirà alguns canvis.

Pel que fa a Robles, fa poc que s’ha incorporat a l’entitat i forma part de les noves i joves generacions que es van incorporant al món científic i cultural de la comarca.

Junta

La resta de la junta continuarà formada pel tresorer Josep M. Cabau i per un nombrós grup de vocals, als quals s’hi incorporaran el president i secretària sortint. Segons els responsables de Mascançà “l’entitat camina cap a la seva consolidació i cap a un creixement en el nombre d’associats i associades en els darrers anys”.

Revista científica

A més de a l'entitat, Mascançà també és el nom d'una publicació científica sobre el Pla d’Urgell que va camí d’editar el seu cinquè número i que té el seu origen en les Jornades d'Estudis sobre la comarca.

A banda ha participat en l'organització d'activitats col·lectives com les Jornades Europees del Patrimoni o ha col·laborat amb altres entitats com les Aules de la Gent Gran, l’Associació Cultural Collverd de Vallverd o les conferències i visites guiades a bona part dels pobles de la comarca.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d'Urgell.