Joan Yeguas, nou president del Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà

  • Jordi Robles ocupa la secretaria

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La darrera assemblea del Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà va aprovar el canvi de president i secretari. Joan Yeguas ocuparà la direcció substituint a Jordi Soldevila que ho ha estat en el sis anys d’existència de l’entitat.

Per altra banda també hi ha canvis a la secretaria, on Esther Solé deixa el lloc a Jordi Robles.

Yeguas va ser un dels fundadors de l’entitat el 2008 i ara agafa la presidència. La seva proposta és continuista, tot i que ha apuntat que introduirà alguns canvis.

Pel que fa a Robles, fa poc que s’ha incorporat a l’entitat i forma part de les noves i joves generacions que es van incorporant al món científic i cultural de la comarca.

Junta

La resta de la junta continuarà formada pel tresorer Josep M. Cabau i per un nombrós grup de vocals, als quals s’hi incorporaran el president i secretària sortint. Segons els responsables de Mascançà “l’entitat camina cap a la seva consolidació i cap a un creixement en el nombre d’associats i associades en els darrers anys”.

Revista científica

A més de a l’entitat, Mascançà també és el nom d’una publicació científica sobre el Pla d’Urgell que va camí d’editar el seu cinquè número i que té el seu origen en les Jornades d’Estudis sobre la comarca.

A banda ha participat en l’organització d’activitats col·lectives com les Jornades Europees del Patrimoni o ha col·laborat amb altres entitats com les Aules de la Gent Gran, l’Associació Cultural Collverd de Vallverd o les conferències i visites guiades a bona part dels pobles de la comarca.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any