Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  22.08.2014  06:00

Uns escocesos cerquen finançament per a encarar Alfred Bosch i un membre de Societat Civil Catalana

Es faria a la Pedrera, en anglès i retransmès en directe per internet

Men?ame
 

Els referèndums d'independència escocès i català seran els temes principals del debat 'Democracy in Europe', que es farà a principi de setembre a Barcelona. L'acte, que es preveu que sigui a la Pedrera, serà en anglès i es retransmetrà en directe per d'internet. Hi participaran el diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya al congrés espanyol, Alfred Bosch, i el responsable de relacions internacionals de Societat Civil Catalana, Markus Pucnik, i un escocès en serà el moderador.

L'empresa escocesa Kiltr.com és la responsable d'organitzar el debat, que es podrà fer si s'aconsegueix el finançament necessari per a cobrir el desplaçament de personal, els mitjans tècnics i el lloguer de l'auditori. Per a recaptar els diners, l'empresa ha engegat una campanya de microfinançament que ofereix als mecenes la possibilitat d'assistir al debat, entre més coses. 

Kiltr.com és una xarxa social de temes culturals formada per escocesos, visquin on visquin. El debat a Barcelona no seria el primer que l'empresa organitza, perquè les ciutats de Glasgow i Nova York ja han acollit actes similars, tots per a parlar del referèndum d'independència d'Escòcia.