CDC ha demanat a Pujol que comparegui al parlament

  • 'Creiem que en aquests moments no és gens sobrer, al contrari, per ell i per allò que representa per al conjunt del país', reconeix Josep Rull

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
ACN
20.08.2014 - 14:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha reconegut que la direcció del partit ha ‘traslladat’ a l’ex-president Jordi Pujol ‘la seva consideració sobre la necessitat que comparegui al Parlament’. ‘Sí, ho hem fet, no ho podem negar’, ha admès Rull aquest dimecres des de Prada de Conflent, on participa a la Universitat Catalana d’Estiu. Rull ha concretat que ha estat ‘una persona que forma part de la direcció del partit’ i que ‘estiueja a Ribes de Fresser’, molt a prop de Queralbs, on és Pujol, qui ha contactat l’expresident. Convergència serà present el dia de la compareixença perquè ‘s’ha de ser respectuós amb el que demana el Parlament de Catalunya’, ha assegurat Rull.

‘Creiem que hi ha d’haver aquesta compareixença amb tota normalitat i naturalitat’, ha afirmat Rull. ‘De la mateixa manera que va donar unes explicacions a través d’un comunicat, creiem que en aquests moments no és gens sobrer, al contrari, per ell i per allò que representa per al conjunt del país que aquestes explicacions es donin públicament i obertament’, ha defensat el número dos de CDC.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any