Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  20.08.2014  11:12

La V envaeix els comptes de Twitter

Personatges públics actius en aquesta xarxa social canvien el seu nom de capçalera per introduir-hi la V i incentivar així la mobilització de la propera Diada

Men?ame
 

La V de la Diada vinent ha envaït les xarxes socials. Figures importants d'àmbits diversos el país, com l'econòmic, l'acadèmic, el comunicatiu, el cultural o el polític, han incorporat una V en el seu compte de Twitter per reivindicar la V de 'victòria' que reclama l'Assemblea Nacional Catalana. Per fer-ho, aquests usuaris han canviat algunes lletres per una 'v' majúscula. Uns altres han incorporat la V i el tram en què se situaran l'Onze de Setembre al seu nom d'usuari.

Ho han fet habituals piuladors com l'economista Xavier Sala-Martín --XaVier Sala-i-Martin--, l'escriptor Màrius Serra --MàriVs Serra--, o l'assagista i ex-president de la fundació Catdem Agustí Colominas --AgVstí Colomines. També han fet aquest canvi recentment l'economista i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional Germà Bel --germà Vel. També l'economista i presidenta d'Òmnium, Muriel Casals --mVriel Casals.

En el món de la comunicació, destaquen els periodistes Jordi Graupera --Vordi Vraupera--, Francesc Marc-Álvaro -- Francesc-Marc ÁlVaro--, Vicent Partal --V icent partal, Tian Riba --tian riVa--, i Liz Castro --Liz Castro V!.

També les diputades d'ERC al parlament Marta Vilalta --IVIartaVilalta #SíSí-- i Alba Vergés --Alba Vergés #SíSí #V-- ho han fet; i la diputada de CiU Àngels Ponsa afegeix una V davant el seu nom --VÀngels Ponsa i Roca. El diputat republicà Marc Sanglas, en canvi, opta per incorporar el seu tram en la capçalera de Twitter --Marc Sanglas Tram21--, igual que la representant de CiU i tinent batlle de Tortosa, Meritxell Roigé --Meritxell Roigé TRM2. També ha cridat així a la participació, el diputat de la CUP, David Fernández --David #CUP Tram26 #V.

Informació relacionada:

La guia de la V de l'Onze de Setembre

D'on ve el símbol de la V? Un recorregut per la infinitat de significats que té i ha tingut aquesta lletra

El cartell de la V demana omplir els carrers l'11-S per omplir les urnes el 9-N

Les samarretes de l'11 de setembre a la venda a la botiga de VilaWeb

Men?ame